Interior Plus produkcziya
Топ 10 компаній
Вся стрічкаІнфоцентр
25.12.23 Віаємо з Різдвом!

Все буде Україна!

22.12.23 Графік роботи компанії Інтер'єр Плюс

Як працює компанія у період різдвяних та новорічних свят

21.12.23 Графік роботи компанії Велюкс

Як працюватиме компанія у святкові дні

11.12.23 Зміни в графіку роботи компанії Прок

Як працює компанія у святкові дні

11.12.23 Зміни в графіку роботи компанії Decosun

Як працює компанія у святкові дні

11.12.23 Зміни в робочому графіку компанії Роліс

Як працює компанія у святкові дні




Назад до спискуКорисні статті для бізнесу

Декілька слів про латексний друк на тканині

Латексная печать на тканевых ролетах и вертикальных жалюзи

Латексна друк – одна з останніх інноваційних новинок на ринку друкованих технологій. Вона швидко завойовує популярність, т.к. має ряд переваг перед екосольвентним друком. Звідси й підвищення попиту. Адже це – технологія нового покоління.

Основу методу складають латексне чорнило, що складається зі штучного полімеру – латексу та водної основи. Це чорнило містить мінімум летких речовин і практично не має запаху. Саме тому вони мають високий рівень екологічної безпеки.

Технологія, стисло, полягає в наступному. У процесі друку тканина нагрівається для випаровування водної основи і «запікання» полімеру. Залежно від виду тканини температура вибирається в діапазоні від 60°С до 110°С. Відразу після нанесення малюнка тканина готова до встановлення готового виробу. Латексні чорнила дозволяють отримати зображення дуже високої якості, відрізняються відмінною передачею кольору і мають підвищену стійкість до різних зовнішніх впливів. Тканина з нанесеною печаткою не боїться перепадів температур, прямих сонячних променів та інших кліматичних впливів. Системи з такою тканиною водостійкі, стійкі до стирання та деформації.

Таким чином, екологічність – це головна перевага латексного друку. Тепер можна використовувати тканинні ролети та вертикальні жалюзі з фотодруком у приміщеннях різноманітного призначення. В тому числі, у житлових будівлях та медичних закладах.

З упевненістю можна сказати, що в найближчому майбутньому можна буде побачити більш активне використання латексного друку на тканині для тканинних ролет та вертикальних жалюзі та поступове витіснення з ринку сольвентного та зменшення частки екосольвентного друку.



Коментарі (0)
Додати коментар

 
 
Продукция компании Decosun
Корисна інформація
Останнє на форумі